Skip to main content

SMART HUB Logistiek - Innovatie en slimme logistiek

Ben je benieuwd naar het belang van data in de logistieke wereld? Wil je meer weten over de digital twin en bundeling van goederen? In alle aspecten van logistiek is data de sleutel. Wij nemen je op 15 december mee op ontdekking in deze boeiende wereld. 
 

Bevolkingsgroei en welvaart zorgen voor meer vraag naar logistiek. Daarom is het belangrijk om efficiënter en duurzamer gebruik te maken van logistieke processen. Die moeten kostenefficiënter en beter voor het klimaat en de leefbaarheid zijn. Dat kan, onder andere dankzij het verrijken en combineren van digitale data met logistiek. Tijdens dit netwerkmoment bieden we handvaten aan om data en logistiek te koppelen.

Programma 

  • 16u: Ontvangst in het Park Inn Hotel by Radisson Brussels Airport 
  • 16u20: Lezing door Baudouin Corlùy van LCL Datacenter over veiligheid en betrouwbaarheid via ISO en certificaten, het belang van Build or Buy of outsourcen van data en innovatieve projecten
  • 16u40: Lezing door Bart Vannieuwenhuyse van Tri-Vizor 
  • 17u00: Lezing door prof. Roel Gevaers van UAntwerpen over inzet van data binnen logistiek 
  • 17u20: Panelgesprek met Baudouin Corlùy van LCL, Thomas van Asch van AirCargoBelgium, Benny Smets van Ninatrans en voorzitter Febetra, Roel Gevaers van UAntwerpen en Mario Taets van Webtrans.
  • 18u: Bezoek aan datacenter LCL, gelegen net achter het Park Inn Hotel, in groepjes van 10 personen. Om de 10 minuten start een groepje. 
  • 19u30: Walking dinner en netwerken in het Park Inn Hotel
Logo

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging – Regiowerking & Luchthaven

Adres

Park Inn by Radisson Brussels Airport
Grensstraat 3
1831 Diegem

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus