Skip to main content

Seminarie: Wegwijs in gevarengoed

Door de krapte op de arbeidsmarkt is er steeds meer instroom in de logistiek van mensen uit andere vakgebieden, die veelal de basis van logistiek nog niet onder de knie hebben. Gevarengoed is voor deze mensen dan ook onbekend terrein. Deze introductie tot gevarengoed biedt een overzicht van alle formaliteiten waarmee rekening gehouden moet worden bij het behandelen en transporteren van gevarengoed.

In deze praktijkgerichte opleiding neemt een doorwinterde logistiek expert je mee doorheen alle schakels van de logistieke ketting. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en cases krijg je op een interactieve wijze een bredere kijk op de do’s-and-don’ts bij het transport en behandelen van gevarengoed.

Programma

  • Wat is gevarengoed?
  • Hoe herken je gevarengoed?
  • Belangrijke factoren en termen binnen deze materie
  • Transport van gevarengoed (verschillende transportmodi)
  • Wettelijke verplichtingen
  • Verschillende soorten/klassen gevarengoed

Dit seminarie vormt de ideale basis voor iedereen die hierna een ADR en/of IMDG-opleiding wil volgen.

Spreker

Dhr. Johan Vandenbroele is Port & Duty Manager bij P&O Ferries in Zeebrugge en al 38 jaar actief bij de ferrymaatschappij.

Doelgroep

Voor iedereen die in aanraking komt met gevarengoed, zonder deze fysiek te behandelen. We denken hierbij o.a. aan gate/counter bedienden, customer service officers of administratief transportbedienden.

Apzi-Voka

Adres

Hotel Ibis Styles Zeebrugge
Kustlaan 99
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

  • Leden Apzi-Voka: 200 euro
  • Niet-leden: 300 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Er is zowel boven- als ondergrondse parkeergelegenheid. Je kan na de opleiding (aan het onthaal) jouw ticket laten valideren om buiten te rijden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag