Skip to main content
Map

Seminarie: Waarom employer branding anno 2023 een must is!

Goede medewerkers vinden en aan boord houden wordt elke dag moeilijker. De term ‘employer branding’ valt dan al snel, maar weet je dat die term veel meer omvat dan een opvallende actie of een sterke rekruteringscampagne? Of beter: zo hoort het te zijn. En toch blijven ondernemingen worstelen met hun identiteit als werkgever.

Dit seminarie rond employer branding verduidelijkt welke bouwstenen cruciaal zijn in de opbouw van jouw employer branding en hoe je die intern en naar buiten toe omzet in concrete oplossingen en communicatie. 

Afsluiten doen we met enkele inspirerende cases zodat je vanuit de opgedane kennis ook resultaten ziet. Zo krijg je concrete handvatten waarmee je meteen aan de slag kan! 

Spreker

What you see is what you get. Tom Cappelle vertelt vanuit de praktijk door zijn jarenlange ervaringen binnen strategie, sales training, events en digitale communicatie. Op zijn enthousiaste en energieke manier licht hij de do’s-and-don'ts toe binnen je marketingstrategie.

Doelgroep

Hr (HR Officer, HR Business Partner, HR Manager), marketingmedewerkers, ondernemers

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 220 euro
Niet-leden: 330 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag