Skip to main content
Map

Seminarie: Verhoog de betrokkenheid met Microsoft Viva

Ben je op zoek naar een uitgebreide set tools die gericht zijn op het bevorderen van betrokkenheid, welzijn en groei van medewerkers? Wil je inzicht krijgen in je organisatie en lessen trekken om zo een gezondere en productievere werkcultuur te creëren, waarbij werknemers zich optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen? Tijdens dit seminarie helpen we jou op weg via de Viva stack binnen Microsoft 365.

Viva biedt namelijk een divers scala aan tools die de betrokkenheid van medewerkers vergroten, het welzijn bevorderen en groeimogelijkheden bieden. We laten je kennismaken met de verschillende tools en hun mogelijkheden om een positieve werkomgeving te creëren en de productiviteit te verhogen.

 • Engage: Ontdek hoe je met Viva Engage de betrokkenheid van medewerkers stimuleert. Leer hoe je interne communicatie verbetert, communities opzet, nieuws en updates deelt en medewerkers betrekt bij belangrijke initiatieven.
 • Learn: Verken de mogelijkheden van Viva Learn om een cultuur van continu leren en ontwikkelen te stimuleren. Leer hoe je leerervaringen creëert, trainingen aanbiedt, kennis deelt en de groei van medewerkers bevordert.
 • Goals: Duik in Viva Goals en leer hoe je doelen stelt, prioriteiten beheert en de voortgang opvolgt. Ontdek hoe je individuele doelen koppelt aan team- en organisatiedoelstellingen, en hoe je prestaties meet en feedback geeft.
 • Insights: Krijg diepgaande inzichten in je organisatie met Viva Insights. Leer hoe je gegevens gebruikt om patronen en trends te identificeren, werkgewoonten te analyseren en welzijn te bevorderen. Ontdek hoe je een gezonde en evenwichtige werkcultuur creëert op basis van datagedreven inzichten.

Voor meer info over dit seminarie kan je contact opnemen met Soraya Van Cauwenberghe.

Doelgroep

Dit seminarie is gericht op beslissingsnemers of projectmanagers die enige affiniteit hebben met IT en mogelijk hun Microsoft-licentie onderbenutten. De opleiding staat open voor deelnemers uit verschillende sectoren, bv. diensten, zorg, maakindustrie,...

Wil je niets missen en vermijden dat waardevolle inzichten over Microsoft 365 aan je voorbijgaan? Dan kan je ook de andere sessies uit deze reeks volgen.

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

Voka | Brugge
Kapellestraat 138 (Bedrijvencampus O-Forty)
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: €220
 • Niet-leden: €330

Voor dit seminarie kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de start van de sessie via www.kmo-portefeuille.be

Benodigde informatie kmo-portefeuille

 • Het registratienummer van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen: DV.O104126
 • Type dienstverlening: opleiding
 • Datum inschrijving: 28 november 2023
 • Projectbedrag: €220 voor leden, €330 voor niet-leden
 • Aantal opleidingsuren: 3 uur
 • Thema: Digitalisering

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar soraya.vancauwenberghe@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag