Skip to main content

Seminarie: Oei, ik groei

Heb je als zaakvoerder het gevoel dat je steeds brandjes moet blussen, te veel mensen moet opvolgen en geen controle meer over je agenda hebt? Staat je organisatiemodel onder druk doordat het team steeds groter wordt? Dan wordt het wellicht tijd om de rollen en taken binnen het bedrijf anders te gaan definiëren!
 

Programma

In dit eendaagse seminarie ga je aan de slag met volgende vragen om je huidige organisatiemodel in vraag te stellen: 

•    Welke uitdagingen hebben we als organisatie?
•    Wat zijn manieren van organiseren en wat is de impact op onze medewerkers?
•    Op welke manier kunnen verantwoordelijkheden (her)verdeeld worden?

Aan het einde van de dag heb je voldoende inzichten en tips meegekregen om de wendbaarheid en werkbaarheid van de organisatie op te drijven én weet je hoe je ervoor kan zorgen dat je als zaakvoerder met de juiste zaken bezig kan zijn!  

We sluiten de dag af met een concrete case van Dieter Vanthournout van Book’u. Naar aanleiding van zijn groei heeft hij zijn organisatiestructuur aangepast. Hij komt graag toelichten hoe hij dit heeft aangepakt. 
 

Sprekers

  • Expert: Frank De Craecker van Workitects. Met zijn strategische bedrijfservaring begeleidt Frank organisaties in hun zoektocht naar groei en innovatie. Hij ondersteunt organisaties bij verandering en verhoogt de betrokkenheid bij medewerkers zodat ze betere resultaten halen. 
  • Best practice: Founder Dieter Vanthournout van Book’u.

Voor wie?

Voor zaakvoerders van kmo's

Contactpersoon

Tine Degryse

Member Services - (Snelle) groei en familiale opvolging

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 400 euro
Niet-leden: 600 euro

Voor dit seminarie kan je gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Je moet je aanvraag hiervoor indienen ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de sessie. Registratienummer: DV.0104126 - 6 opleidingsuren.

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke uiterlijk tot 7 werkdagen voor de start van de opleiding. Bij laattijdig annuleren blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag