Skip to main content

Seminarie: Naar een money mindset

Waarom is spreken over geld zo taboe? We praten toch ook openlijk over gezond leven? Wat maakt dat financiële gezondheid zo weinig onder de aandacht komt? Tijd om onze verkeerde mindset over geld te doorbreken. Met dit seminarie willen we je empoweren en inspireren om jouw persoonlijke financiële vrijheid bewust na te streven.

We horen bijna niets anders meer in het nieuws: de energieprijzen swingen de pan uit, de koopkracht van gezinnen daalt, de inflatie kent ongeziene hoogtes,… De combinatie van lage rentes en hoge inflatie zorgt ervoor dat de zuurverdiende spaarcenten jaar na jaar netto aan waarde verliezen.

Via deze opleiding willen we jullie aansporen om zelf je financiële leven in handen te nemen, op maat van jouw persoonlijke doelstellingen en situatie. Je werkt uiteraard hard voor jouw loon. Maar laat je dit opgebouwd vermogen ook voor jou werken? 

Dankzij dit seminarie verbetert jouw relatie met geld. We leren je hoe je een slim financieel plan kan uitstippelen, succesvol beleggen, sparen en investeren. Op die manier word je financieel onafhankelijker en kan je, met wat geluk, vroeger dan voorzien met pensioen. 

Programma 

Tijdens het voormiddagprogramma zoomen we in op de money mindset:

  • Persoonlijke drijfveren om te beleggen
  • De impact van samengestelde interest
  • Waarom beleggen?
  • Jouw risico-appetijt? 
  •  …

Ttijdens het namiddaggedeelte zetten we de eerste stappen richting beleggen.

Spreker

Charlotte Van Brabander is een firm believer van de FIRE beweging: Financial Independent Retire Early.  Ze is finfluencer & money coach. Uit haar verleden als eerste gesponsorde progamer en pokerspeler houdt ze er atypische hobby’s op na. Ze schreef recent het boek "FIRE: Hoe op jonge leeftijd stoppen met werken" en is oprichter van Slim Sparen, een leeromgeving waarbij ze mensen leert beleggen op de beurs en in cryptocurrencies.

Contactpersoon

Matthias Derycke

Member services/projectbegeleider finance & sales

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 400 euro
Niet-leden: 600 euro

kmo portefeuille

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Stel uw vraag aan Voka!

Heeft u een vraag over het coronavirus? Dan kan u terecht bij Isabelle Meulemeester

Voor alle veelgestelde vragen en nuttige informatie kan u terecht op onze algemene infopagina.