Skip to main content
Seminarie: Medewerkers en innovatie: A perfect match?

Seminarie: Medewerkers en innovatie: A perfect match?

Wilt u als onderneming volop gaan voor groei en innovatie? Dan is een goede interne samenwerking in uw bedrijf een must!   

Uw medewerkers zijn de hoofdrolspelers van uw innovatieproces, hoe beter zij samenwerken, hoe zekerder u bent van een geslaagde groei of vernieuwing. Een goede samenwerking is echter niet evident. In dit seminarie reiken we u graag concrete tools en methodes aan die de samenwerking binnen uw organisatie zullen versterken.

Doelgroep

Hr-verantwoordelijken, Hr managers en zaakvoerders.

Inschrijven voor dit seminarie kan hier. Voor meer info kunt u contact opnemen met Joyce Simoens.

Contactpersoon

Joyce Simoens

Kennis & Advies/Menselijk Kapitaal

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 290 euro (excl. btw)

Voor dit seminarie kunt u gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group