Skip to main content
Map

Seminarie: Fiscale Club Voka West-Vlaanderen

Als bedrijf is het uiteraard belangrijk om voldoende inzicht te hebben in de actuele financiële situatie. Een belangrijke component hierin is om op de hoogte te blijven van alle fiscale maatregelen die de diverse overheden van ons land nemen. 
 

Tijdens het 6-maandelijks seminarie gaan we na welke (nieuwe) fiscale maatregelen er actueel zijn voor jouw onderneming. We doen dit met de nodige interactien en we voorzien ook ruimte om, in overleg met de deelnemers, bepaalde fiscale topics meer in detail te bespreken of stil te staan bij diverse fiscale innovaties. Denk maar aan de fiscaliteit van bedrijfswagens, cryptomunten,... 
 

Spreker

Yves Verdingh is Head of Tax bij BNP Paribas Fortis en Deputy Head of Tax bij BNP Paribas. Hij is ook professor Vennootschapsbelasting aan de HUB-EHSAL. Hij is een veelgevraagde spreker die de complexe materie rond fiscaliteit op een laagdrempelige en humoristische manier kan uitleggen. 


Doelgroep

CFO’s, ondernemers en CEO’s
 

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Adres

Voka West-Vlaanderen
Pres. Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 220 euro
Niet-leden: 330 euro

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag