Skip to main content

Seminarie: Financieel management voor hr

Nog wat onwennig om financiële beslissingen te nemen op de hr-afdeling? Krijg handvaten om betere financiële beslissingen te nemen tijdens dit seminarie.

Krijgt u vaak te maken met financiële termen die u niet volledig begrijpt? Vindt u het moeilijk om financiële beslissingen te nemen? Ook de hr-afdeling komt vaak in aanraking met financiële topics en moet op basis van financiële input gefundeerde beslissingen kunnen nemen. In dit seminarie reiken we u de eerste handvaten aan zodat u met kennis van zaken beslissingen kunt nemen.

Doelgroep

Dit seminarie is uitermate geschikt voor hr-professionals, hr-managers, hr-officers en personeelsverantwoordelijken.

Spreker

Johan Van Gool, adviseur finance Voka West-Vlaanderen.

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Joyce Simoens

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Adres

Voka | Brugge (O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar joyce.simoens@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group