Skip to main content

Seminarie: De kracht van personal branding (Voka | Brugge)

In dit  inspirerende en interactieve seminarie deelt Reinout Van Zandycke inzichten over hoe je met je eigen merk meer business en omzet kan genereren.

De kracht van personal branding is ideaal om aan social selling te doen of om je team als ambassadeurs in te zetten. In post-coronatijden is dat meer dan ooit noodzakelijk!

Programma

Reinout Van Zandycke geeft je een pak adviezen over het waarom en de voordelen van personal branding, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Ze zijn vooral ook heel concreet en onmiddellijk toepasbaar. Geen ingewikkelde theorieën dus maar eenvoudige en effectieve tips die je als leider of binnen je verkoopsteams snel kan implementeren. Speciaal voor Voka deelt Reinout Van Zandycke ook eenmalig enkele exclusieve cases over personal branding.

Verwacht je aan een dynamische presentatie met veel inspirerende voorbeelden. Zo heb je geen excuus meer om niét met je eigen merk aan de slag te gaan.

Spreker

Reinout Van Zandycke, geboren en getogen West-Vlaming, is zaakvoerder van Exposure, een communicatiebureau dat zich specialiseert in de psychologie van het overtuigen. Hij adviseert bedrijven, organisaties en politici in het online overtuigen en hoe je aan de hand van gedragspsychologie meer rendement uit je communicatie kan halen. Daarnaast geeft hij aan verschillende opleidingsinstituten les over nudging. 

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro
Niet-leden: 400 euro

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de vermelde contactpersoon tot uiterlijk 7 werkdagen voor de start van het seminarie. Bij laattijdige annulering blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag