Skip to main content
Map

Seminarie: Communiceren met impact

De manier waarop je communiceert met je professionele contacten, zoals collega’s, klanten, leveranciers, onderaannemers, etc. bepaalt mee je persoonlijk succes en het succes van het bedrijf waar je voor werkt. Het is dan ook belangrijk om je eigen communicatiestijl door en door te kennen en te weten wat de invloed ervan is op anderen. Ontdek alles over je communicatiestrategie tijdens dit seminarie.

Programma

In dit interactief en praktijkgericht seminarie ontdek je alles wat je moet weten over het doelgericht, professioneel en effectief overbrengen van je boodschap. Je optimaliseert je communicatievaardigheden om je beoogde doelen te realiseren. De opleiding zal onder andere over volgende onderwerpen gaan:

  • Fundamenten van communicatie
  • Interpersoonlijke relaties
  • Ons effect op anderen
  • Hoe de juiste vragen stellen
  • Echt leren luisteren
  • Positieve sfeer creëren bij communiceren
  • Omgaan met kritiek
  • Moeilijke situaties bespreekbaar maken
  • Zelfverzekerd beslissingen communiceren

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die sterker wil worden in hun dagelijkse communicatie en interactie met anderen. Het doel is om makkelijker te kunnen communiceren en vooral de impact hiervan nog te vergroten.

Gastspreker

Kevin Vanhoutte is al 4 jaar aangesloten als partner bij Acta Management en was daarvoor 10 jaar lid van het management team bij Hydro Benelux als commercieel verantwoordelijke. Hij werkte er samen met verschillende afdelingen in een productieomgeving en gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn communicatievaardigheden om verschillende soorten mensen binnen diverse bedrijfsculturen aan te sturen en te motiveren, onder meer door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback. 

Acta

 

Contactpersoon

Thomas Dujardin

adviseur HR & Arbeidsmarkt

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: €220
Niet-leden: €330

Voor dit seminarie kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126

Aantal opleidingsuren: 3,5 uur

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag