Skip to main content

Seminarie: Cafetariaplan en flexibele verloning

Hoe kan je verlonen op maat van jouw werknemers? Wat is een cafetariaplan en hoe start je hiermee? Hoe geef je een verloningsbeleid vorm?

Heel wat medewerkers zijn vragende partij voor meer inspraak in de samenstelling van hun loonpakket. Studies bevestigen ook dat medewerkers in organisaties waar het loonpakket is afgestemd op hun persoonlijke behoeften, meer tevreden zijn over hun verloning.

Tijdens dit seminarie zoomen we in op een aantal mogelijkheden zonder dat dit voor jou als werkgever, een hogere loonkost met zich meebrengt. 

Spreker

Lien Verhulst, KMO Consultant SD Worx 

Doelgroep

Hr-professionals, hr-managers, zaakvoerders: kortom, iedereen die op zoek is naar een aantal handvatten om een cafetariaplan in de onderneming uit te rollen. 

SD Worx

 

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro
Niet-leden: 300 euro

Voor dit seminarie kan je gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen. Erkenningsnummer: DV.0104126.

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de contactpersoon tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het seminarie. Bij laattijdige annulering blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag