Skip to main content

Seminarie: Aligneren van je sales- en marketingactiviteiten

Leiden je inspanningen op het vlak van sales of marketing niet altijd tot het gewenste resultaat? Leer hoe je de 2 perfect kan aligneren met elkaar én met jouw (toekomstige) klanten!

Programma

Voormiddag - Sessie 1: Begrijp je klantenjourney en pas de organisatie van je marketing & sales aan 

Een goede alignering van je verkoops- en marketingactiviteiten start met het in kaart brengen en optimaliseren van alle raakpunten met je klant tijdens het verkoop-, of beter, -aankoopproces. Zowel de digitale als traditionele kanalen dragen bij tot de ultieme klantenervaring. Aan de hand van enkele handige templates en best practices gaan we aan de slag om ook jouw klantentraject in kaart te brengen – en tegelijk je commerciële organisatie hiermee perfect te aligneren.

Namiddag - Sessie 2: Effectieve én efficiente planning en uitvoering van marketing & sales

In deze sessie leren we hoe je strategische bedrijfsdoelstellingen kan vertalen in praktisch uitvoerbare én meetbare commerciële activiteiten. Verder gaan we in op de dualiteit tussen een langetermijnvisie en een flexibele manier van uitvoeren. Tenslotte bekijken we de voordelen van een data-driven marketingorganisatie met een duidelijke visie en routines, die perfect kan inspelen op de huidige en toekomstige marktbehoeftes. 

Spreker

De experten van Minds&More helpen kmo’s en grote bedrijven met hun commerciële uitdagingen. Ze geven opleiding, doen adviesprojecten of vullen tijdelijk operationele managementrollen in binnen marketing en sales. 

Voor wie?

Voor strategische marketeers en business leaders in middelgrote tot grote organisaties
 

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 400 euro
Niet-leden: 600 euro

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke, tot uiterlijk 7 werkdagen voor de start van het seminarie. Bij laattijdige annulering blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag