Skip to main content
Map

Route Toekomstvisie - Wandelen in Zuid-Hageland

Meteen inschrijven

Mis je het ook om met andere ondernemers te netwerken? Heb je nood aan een goede babbel over het bedrijfsleven? Of wil je gewoon het mooie landschap in het Hageland ontdekken met andere ondernemers? Trek dan op 7 mei je stapschoenen aan want samen trekken we er op uit! 🥾

De lente is in het land en iedereen snakt ernaar om terug live samen te zijn en buiten te komen. De oplossing? Wandelmeetings! Wandelen is niet alleen gezond voor het lichaam, maar ook voor de geest. Het boost die zalige ondernemerscreativiteit. Daarom zien wij graag Zuid-Hagelandse ondernemers samenkomen tijdens een mooie wandeling met een heerlijk hapje en een drankje.

Praktisch

Per tijdsslot van 15 minuten vertrekt een groep. Deelnemers krijgen via de bevestigingsmail het specifieke uur waarop zij met hun groep kunnen vertrekken. Bij regenweer voorzien wij paraplu's maar voel je vrij om je eigen paraplu mee te brengen. 

Het programma

  • 14:00-14:30 - Welkom en korte "briefing"
  • 14:30-16:00 - Start wandeling
  • 16:00-17:00 - Einde wandeling en tijd voor netwerking

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden

€15 (excl. btw) voor niet-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus