Skip to main content

Rondetafellunch regio West Side @ De Kapblok

Ondernemers uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting, ontspannen netwerken, en genieten van een heerlijke lunch. Dát is het opzet van de reeks rondetafellunches die we vanuit de lokale werking West Side organiseren!

Op regelmatige basis organiseren we rondetafellunches in de regio West Side, en dit exclusief voor onze leden. Deze informele netwerkmomenten vormen de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen, en opportuniteiten te bespreken.

De KapblokDe rondetafellunches vinden steeds plaats in een restaurant in de regio. Voor de lunch van donderdag 2 december 2021 spreken we af in restaurant De Kapblok in Asse. Ben je er graag bij? Aarzel niet en schrijf je snel in. We mikken op zo’n 20 aanwezigen.

Corona-info

Voka volgt de situatie m.b.t. corona op de voet en past zich steeds aan de meest actuele maatregelen aan. Indien deze activiteit toch niet fysiek zou kunnen plaatsvinden, brengen we je tijdig op de hoogte.

Contactpersoon

Yves Vermeerbergen

Relatiebeheerder

Adres

De Kapblok
Brusselsesteenweg 361
1730 Asse

Wanneer

Prijs

€ 40 (excl. btw)

Deze activiteit is exclusief voor Voka-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad