Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Rondetafellunch regio West Side @ August Wijnbar

Datumwijziging: deze activiteit zou oorspronkelijk plaatsvinden op 2 december 2021 maar werd verplaatst naar 3 februari 2022.

Ondernemers uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting, ontspannen netwerken, en genieten van een heerlijke lunch. Dát is het opzet van de reeks rondetafellunches die we vanuit de lokale werking West Side organiseren!

Op regelmatige basis organiseren we rondetafellunches in de regio West Side, en dit exclusief voor onze leden. Deze informele netwerkmomenten vormen de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen, en opportuniteiten te bespreken.

August WijnbarDe rondetafellunches vinden steeds plaats in een restaurant in de regio. Voor de lunch van donderdag 3 februari 2022 spreken we af in August Wijnbar in Lennik. Ben je er graag bij? Aarzel niet en schrijf je snel in. We mikken op zo’n 20 aanwezigen.

Corona-info

Voka volgt de situatie m.b.t. corona op de voet en past zich steeds aan de meest actuele maatregelen aan. Indien deze activiteit toch niet fysiek zou kunnen plaatsvinden, brengen we je tijdig op de hoogte.

Contactpersoon

Yves Vermeerbergen

Relatiebeheerder

Adres

August Wijnbar
Alfred Algoetstraat 2b
1750 Lennik

Wanneer

Prijs

€ 40 (excl. btw)

Deze activiteit is exclusief voor Voka-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus