Skip to main content
Map

Rondetafelgesprek 'Verkiezingsmemorandum welzijn en zorg'

Met het oog op de verkiezingen van 2024 nodigen we onze leden van Voka Health Community uit om tijdens een rondetafelgesprek het verkiezingsmemorandum rond 'Welzijn en Zorg' uit te werken.

Beste bestuurder
Beste directielid

Met het oog op de verkiezingen van 2024 willen we dit voorjaar de tijd nemen om binnen onze Voka Health Community het verkiezingsmemorandum rond ‘Welzijn en Zorg’ uit te werken. Daarom nodigen we jou, als lid van Voka Health Community, graag persoonlijk uit voor een rondetafelgesprek.

Per regio organiseert Voka rondetafelgesprekken: daarbij willen we komen tot zowel strategische als concrete aanbevelingen voor beleidsmakers op elk niveau (lokaal/Vlaams/federaal). De genodigden zijn bestuurders en directieleden uit onze gekende, unieke invalshoek: welzijns- en zorgorganisaties, bedrijven, patiëntengroepen en kennisinstellingen.

Daan Aeyels, senior adviseur welzijns- en gezondheidsbeleid bij Voka, zal het rondetafelgesprek modereren rond volgende thema’s:

  • Wijzigende zorgvraag vergt nieuwe zorgmodellen
  • Financiering en betalingsmodellen voor de toekomst
  • De arbeidsmarkt losmaken en versterken
  • Digitalisering en innovatie stimuleren en ondersteunen

We nodigen je van harte uit voor het rondetafelgesprek op woensdag 19 april om 14.30 uur (ontvangst vanaf 14u00) bij BORA – coworking (Blankenbergse Steenweg 10, 8377 Zuienkerke).

We hopen dat je bereid bent om jouw kennis en ervaring te delen en om de aandachtspunten van jouw organisatie mee te delen in dit gesprek.

Ben je er graag bij? Dan kan je je inschrijven via deze pagina.

We kijken er alvast naar uit je op dit rondetafelgesprek te mogen ontvangen, om op die manier samen vorm te geven aan de toekomst van onze welzijn en zorg!

Bij eventuele vragen kan je steeds terecht bij Cathy Verstraete.

Gelieve deze uitnodiging niet te verspreiden, aangezien het rondetafelgesprek exclusief op uitnodiging is.

Contactpersoon

Cathy Verstraete

Member Services/Relatiebeheer

Adres

BORA coworking
Blankenbergse Steenweg 10
8377 Zuienkerke

Wanneer

Prijs

Dit rondetafelgesprek is gratis en exclusief voor leden van de Voka Health Community.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag