Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Rondetafel West Side

Vanuit de lokale werking West Side willen we op regelmatige basis dynamische ondernemers, eigenaars en zaakvoerders uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting. Gezien de coronacrisis lijkt het ons nu meer dan ooit nodig om verbonden te blijven met een netwerk uit eigen regio. Om lokaal ondernemerschap te stimuleren, organiseren we maandelijks een rondetafellunch in een restaurant in de regio.

Tijdens deze exclusieve business-to-business netwerklunches (op persoonlijke uitnodiging) is het de bedoeling om via speeddating elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen, opportuniteiten te bespreken… Kortom: je netwerk uitbreiden in no time!

De volgende rondetafellunch vindt plaats op dinsdag 30 juni 2020 van 12 u. tot 14 u. in restaurant De Kaai in Halle. 

We mikken op max. 30 personen. Er zal rekening gehouden worden met de regels rond social distancing. De data en locaties van de volgende rondetafellunches worden op een later moment gecommuniceerd.
 

Corona-info

Tijdens dit event houden de bediening en wijzelf uiteraard rekening met de geldende corona-afstandsregels. Gelieve bij het binnenkomen een mondmasker te dragen en je handen te ontsmetten met de beschikbare alcoholgel. Het mondmasker kan je afzetten van zodra je hebt plaatsgenomen. Het zal uitzonderlijk niet mogelijk zijn om van plaats te wisselen.

Contactpersoon

Astrid De Man

Duurzaam Ondernemen

Adres

Restaurant De Kaai
Vandenpeereboomstraat 58
1500 Halle

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw):

  • Voka-leden, niet-leden, regiobestuursleden: € 40

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Dyls februari2024