Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Ronde Tafel West-Brabant - Data Driven Marketing

Digitalisering, IT & Technologie

In een wereld waarin we worden overspoeld met informatie, is het van cruciaal belang om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken met de juiste boodschap. Dat is wat data driven marketing doet. Tijdens deze Ronde Tafel schuif je aan bij twee experten in de materie zodat je na afloop zelf aan de slag kan gaan!

Door gebruik te maken van gegevensanalyse en -interpretatie, kan je je klanten beter begrijpen en je campagnes optimaliseren om hen te bereiken op de meest effectieve manier(en). Gevolg? Betere resultaten en hogere conversieratio's.

En er is meer! Data driven marketing maakt ook gepersonaliseerde marketing mogelijk. Met de juiste klantengegevens kun je unieke en relevante marketingboodschappen maken die aansluiten bij de specifieke interesses en behoeften van elke individuele klant. Gevolg? Een meer persoonlijke en betekenisvolle ervaring.

Bij deze ronde tafel krijg je inzichten over hoe je jouw aanpak kan verbeteren.

Hoe? De twee experten zitten elk aan een eigen tafel. Daar krijg je de kans om rechtstreeks vragen stellen en ervaringen delen met hen en de andere deelnemers. Na iedere gang schuif je door. Zodat krijg je de kans om diepgaand met iedere expert te spreken. Aan de derde tafel staat netwerken centraal.

Programma

  • 11u15: ontvangst
  • 11u30: start spreker
  • 12u30: lunch
  • 14u30: einde

Contactpersonen

Erika Liveyns

Relatiebeheerder regio West-Brabant

Melissa Sente

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Adres

Restaurant Terborght
Oud Dorp 16
1654 Huizingen

Wanneer

Prijs

Voka-leden: €105
Niet-leden: €180

(excl.btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus