Skip to main content
HRM online ZA
  • Online

Reboard je medewerkers (online)

Na meer dan acht weken onzekerheid de draad terug oppikken? Hoe doe je dit met je medewerkers? Je leert alles over het belang van een goede reboarding tijdens deze online class op 16 juni 2020.

De corona crisis is nog niet gedaan en het komt alsmaar meer in de pers: een te verwachten golf van burn-outs. Mensen die onder stress hebben gestaan (en staan). Onze stresshormonen die wekenlang te weinig tegenbalans hebben gekregen van de oxytocines, de knuffelhormonen,…
Daarnaast hebben we ook de impact van het meer dan acht weken thuis werken. Vaak wordt er geschreven dat het aanleren van een nieuwe gewoonte ongeveer 21 dagen duurt. In deze periode hebben medewerkers zich dus wellicht heel wat nieuwe gewoonten eigen gemaakt.
Dat impliceert allemaal dat we niet mogen verwachten dat medewerkers “gewoon” terug even zoals voorheen aan het werk gaan en productief zijn. Bedrijven worden opgeroepen om er slim mee om te gaan. Wat behelst zo een aanpak?

Programma
  • Wat is een reboarding programma eigenlijk?
  • Waarom is een reboarding programma noodzakelijk?
  • Hoe moet je dit nu aanpakken?
  • Wie moet dit doen?
Doelgroep

Deze webinar wordt ingericht voor bedrijfsleiders, HR-medewerkers en managers die graag inzichten willen krijgen om een goede reboarding uit te werken. Er is geen voorkennis vereist.

Docent

Als partner bij Motmans & Partners begeleidt Liesbeth Vandenrijt bedrijven in verschillende sectoren bij het professionaliseren en structureren van hun organisatie. Ze leidt het team van Motmans & Partners operationeel. Liesbeth Vandenrijt is vanuit haar achtergrond als psycholoog een ervaringsdeskundige binnen Motmans en Partners wanneer er gesproken wordt over reboarding en heeft hierover de laatste maanden veel onderzoek verricht.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersonen

Kirsten Janssens

Adviseur arbeidsmarkt

Benny D'Helft

Adviseur arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 105,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 135,00 excl. btw

Voor Welt deelnemers is deelname gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

DigiChambers
VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo