Skip to main content
Voka Infosessie

Real Leaders 2023 infosessie december

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma - REAL LEADERS - wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders. Daarnaast willen we een groep van leiders samenbrengen die elkaar kunnen ondersteunen in hun leiderschapsuitdagingen.

Een onderneming kan niet bestaan zonder succesvol leiderschap. Cruciaal hierbij is dat een CEO stilstaat bij zijn leiderschapspositie.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg start voor het zevende jaar op rij, in samenwerking met James Bampfield van het gerenommeerde Quinx, het programma: Real Leaders. Hiermee willen we bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse ondernemers tot authentieke en impactvolle leiders.

Een echte leider kent zichzelf, is authentiek, daadkrachtig en durft zich kwetsbaar op te stellen. Handelt vanuit de eigen waarden en durft tegen de stroom in te gaan. Hij of zij functioneert vanuit zijn ziel, niet vanuit het ego. Een leider inspireert en brengt verandering.

Tijdens deze infosessie vertellen we u meer over de academische benadering, het programma, de inhoud, testimonials en cases, alsook alle praktische info van deze Real Leaders. 

Meer weten?

neem hier zeker een kijkje.

Indien je liever een individuele afspraak wenst, mag je dit zeker laten weten via Hannah Baveco.

Data traject
  • Module 1: 19/09/2023 - 22/09/2023
  • Module 2: 14/11/2023 - 17/11/2023
  • Graduation Ceremony: 06/12/2023

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.