Skip to main content
Map

Real Estate Community 2023

De Real Estate sector is volop bezig zichzelf heruit te vinden, ook in de regio Mechelen-Kempen. Om samen slim naar de toekomst te kijken, werd in 2017 de Real Estate Community (REC) opgericht. Onder het motto: 'creating a smart future' komt deze community 4 keer per jaar samen. In 2022 maakten al 170 deelnemers deel uit van de community. Het deelnemersaantal is beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in om van je plaats verzekerd te zijn. 

Doel

De bedoeling van de Real Estate Community is elkaar te versterken, te inspireren en nieuwe samenwerkingsvormen te ontdekken. Gedragen door 8 kernteamleden die representatief zijn voor de deelnemende doelgroep ontstaat telkens opnieuw een to-the-point programma dat elk jaar opnieuw erg gewaardeerd wordt. 

Voor wie? 

Ben jij een decision maker actief in vastgoed of een flankerende sector? Dan is de Real Estate Community iets voor jou! We verzamelen projectontwikkelaars, investeerders, makelaars, adviesbureaus, aannemers, architecten, juristen, ... Allemaal mensen met visie, die het verschil kunnen maken. 

Deelnemen aan deze community is op voordracht bij het kernteam en op basis van het Voka-lidmaatschap. Er kunnen maximum 2 sleutelfiguren per bedrijf deelnemen (bij grote bedrijven is dat uitzonderlijk 3). 

Deelnemerslijst, kernteam en achtergrondinformatie kan je via deze link op de community pagina raadplegen

Programma 2023

Jaarlijks word je als deelnemer getrakteerd op 4 avondprogramma’s met inspirerende sprekers, met een visie op de toekomst, en bezoeken aan locaties en projecten, die al concretiseren wat ons te wachten staat in de toekomst. 

In 2023 worden opnieuw 4 avondprogramma's uitgewerkt. Telkens van 18.00 u. tot 22.30 u. 

  • Sessie 1 - dinsdag 28 februari - De omgevingsvergunning: een shift in Real Estate
  • Sessie 2 - dinsdag 25 april - Opportuniteiten in de energietransitie
  • Sessie 3 - dinsdag 26 september - Industrialisering in de sector als nieuwe mindset
  • Sessie 4 - dinsdag 21 november - Pitch Night

Meer informatie?
Contacteer Leen Binnemans via leen.binnemans@voka.be of 0473 83 17 91.

     

Contactpersoon

Leen Binnemans

Manager communities

Wanneer

Prijs

€ 450,- per persoon voor het werkingsjaar 2023 voor in totaal 4 sessies.

Deze community is exclusief voor Voka - leden en op voordracht bij het kernteam

Voorwaarden

 Alle geregistreerde leden 2022 komen automatisch in aanmerking voor 2023, nieuwe deelnemers melden zich eerst als kandidaat aan.

Deelname is

  • op voordracht bij het kernteam
  • exclusief voor Voka-leden
  • is persoonlijk en er kunnen max.2 sleutelfiguren (directie/mgt) per bedrijf deelnemen

Annuleren van een inschrijving kan enkel via een mail aan ann.coninx@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de eerste sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag uitzonderlijk jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op een schadevergoeding. Om privacy redenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan gebruikt worden.

REC

 

 

 

Advertentie VanRoey- nov
MK - Advertentie Van Dessel