Skip to main content
Map

Real Estate Community 2019

De Real Estate sector is volop bezig met zichzelf heruit te vinden, ook in onze regio Mechelen-Kempen. Recent opgericht in 2017 zijn we 2018 geëindigd met meer dan 140 deelnemers. Ook in 2019 start de REC een nieuw werkingsjaar op en jij kan er deel van uitmaken!

Samenwerken is de toekomst

Met veel kennis van zaken wil de community slim naar de toekomst kijken. ‘Co-creating a smart future’ is niet voor niets het motto van deze community. Bedoeling is elkaar te versterken, te inspireren en nieuwe samenwerkingsvormen te ontdekken.

In onze 4 avondprogramma’s laten we inspirerende sprekers aan het woord met een visie op de toekomst en bezoeken we locaties en projecten die al concretiseren wat ons te wachten staat.

Programma 2019

 • 26/02/2019  - Sessie 1
  Yust in Berchem
  Thema: nieuwe woonconcepten
 • 11/06/2019 - Sessie 2
  Turnova in Turnhout
  Thema: Gebiedsontwikkeling, hand in hand met energievoorziening.
 • 17/09/2019 - Sessie 3
  Kazerne Dossin en Predikherenklooster in Mechelen.
  Thema: Herbestemming van erfgoed en intelligent ruimtegebruik.
 • 26/11/2019 - Sessie 4
  TBC.

Gedragen door 9 kernteamleden die representatief zijn voor de onze deelnemende doelgroep ontstaat telkens opnieuw een to-the-point programma. Dat dit ook gewaardeerd wordt door de deelnemers toont de grote onderscheiding die onze deelnemers in 2018 aan de community gaven.

Voor wie?

In deze community verzamelen we een select gezelschap van decision makers actief in vastgoed en flankerende sectoren:

 • projectontwikkelaars, investeerders, makelaars, adviesbureaus, aannemers, architecten, juristen. Allemaal mensen met visie, die het verschil kunnen maken.

Contact

Coördinator Hanne Van Laer
Contacteren via 014 56 30 30 of 0475 85 53 40 of hanne.vanlaer@voka.be.  

REC
 

Contactpersoon

Hanne Van Laer

Manager Levenslang Leren

Adres

Sessie 1: YUST Antwerpen
Coveliersstraat 2
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 400,-
Deze community is alleen toegankelijk voor Voka-leden.

Inschrijven kan tot 25/02/2019.

Deelnemen aan deze community is op voordracht bij het kernteam en op basis van het Voka-lidmaatschap. Er kunnen max. 3 sleutelfiguren per bedrijf deelnemen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ann.coninx@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie VanRoey- nov