Overslaan en naar de inhoud gaan

Navigatie

Terug naar het overzicht

Quiet quitting

Versterk de motivatie van je team, een must voor je organisatie. 

Activeer het potentieel van ieders motivatie en maak het menselijk kapitaal van je bedrijf veerkrachtiger.

"Spreker is zilver, zwijgen is goud" gaat niet op wanneer medewerkers in de wachtkamer van plan B blijven zitten. Gaat quiet quitting over stil protest of eerder over zelfbehoud? Wat maakt het verschil tussen quiet en Loud quitting en hoe ga je ermee om? Ontdek wat ons brein nodig heeft om goesting en drive te ervaren en maak kennis met enkele impactvolle neuropsychologische hefbomen die motivatie opkrikken én behouden.

Waarom is de ene een quiet quitter en de andere een loud quitter? Waarom is de ene persoon sneller gedemotiveerd dan de andere?

Groei van denken naar doen met neurowetenschappelijke inzichten en vergroot daarmee de impact op je eigen motivatie en die van je medewerkers.

Je neemt concrete handvatten mee warmee je onmiddellijk aan de slag kan.  Om de motivatie bij teamleden te versterken of het tij te doen keren.

Krijg meer inzicht over de werking van de hersenen en de impact op het gedrag op de werkvloer én hoe je met die inzichten op zak eigen gedrag en dat van je teamleden veel meer kan bepalen.

Joke De Clercq

Joke De Clercq

Joke De Clercq deelt haar inzichten tijdens de sessie. Joke heeft een Master in de Klinische Psychologie en meer dan twintig jaar ervaring in de klinische sector. Ze is werkzaam als welzijnsmedewerker aan de Universiteit Gent en heeft een eigen praktijk als psycholoog en coach.

Joke De Clercq