Skip to main content
Map

Quality Scouting

Quality Scouting is een gloednieuw traject waarbij inspireren centraal staat. We gaan op bezoek bij 4 bedrijven uit verschillende sectoren die vooruitstrevend zijn op vlak van kwaliteitsmanagement. Elk bezoek bestaat uit een inhoudelijk deel verzorgd door een vaste spreker, een technische uiteenzetting en een interactieve rondleiding onder begeleiding van het gastbedrijf. Per bezoek wordt gefocust op 1 specifiek onderdeel van het kwaliteitsmanagement waarin het gastbedrijf uitblinkt.

Het eerste bezoek vindt plaats bij Smulders, die marktleider is in de productie van stalen fundaties voor windmolens. Dankzij hun vooruitstrevende producten zijn ze zowel op kwaliteitsvlak als op andere gebieden een indrukwekkend parcours aan het afleggen. Vervolgens zijn we te gast bij Agristo in Nazareth, die gekend zijn voor hun aardappelproducten. Binnen de voedingssector is het een evidentie dat het niveau van kwaliteitsmanagement hoog moet liggen. Als derde gaan we op bezoek bij AZ Groeninge in Kortrijk. Als zorgverlenend bedrijf dienen ze ook aan heel wat kwaliteitslabels te voldoen. Tenslotte zijn we te gast bij AGC, die zeer vernieuwende (glas)producten op de markt brengen. Hun visie is dan ook 'look beyond'.

Doelgroep

  • Verantwoordelijken voor kwaliteit die verzadigd zijn met theoretische opleidingen en willen bijleren aan de hand van een praktische opleiding
  • Geen consultants toegelaten

Wegens het interactieve karakter van deze opleiding is het aantal deelnemers beperkt tot 25, met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf.

Programma

  • 13.30 uur: Ontvangst & voorstelling van het gastbedrijf
  • 14.00 uur: Inhoudelijke sessie verzorgd door Stijn Mahieu (Forma)
  • 16.00 uur: Rondleiding in het gastbedrijf
  • 17.30 uur: Q&A ronde
  • 18.45 uur: Afsluitend diner

Je ontvangt voor elke sessie een persoonlijke uitnodiging met alle details over het bezoek.

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: €875
  • Niet-leden: €1.325

Voor dit traject kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de eerste sessie via www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen: DV.O104126
Type dienstverlening: opleiding
Projectbedrag: € 875 voor leden, € 1.325 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 30 uren
Thema: Beroepsspecifieke competenties

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag