Skip to main content
Map

Webinar: analyse 2 jaar Vlaamse en 1 jaar Federale Regering

  • Online

We nodigen u graag uit voor een nieuwe Voka-webinar op 30 september (12u30-13u30) waarbij we het beleid van de Vlaamse Regering van de afgelopen 2 jaar onder de loep nemen.

Op 30 september 2019 bereikten de onderhandelaars van N-VA, CD&V en Open VLD een akkoord, 127 dagen na de verkiezingen. Intussen is de regering Jambon bijna 2 jaar aan de slag en het is tijd om een  stand van zaken op te maken.
Na een langdurige coronacrisis, die het grootste deel van de regeerperiode tot nu toe gedomineerd heeft, zal de Vlaamse Regering van het momentum moeten gebruik maken om noodzakelijke hervormingen door te voeren. Minister-President Jambon gaf tijdens de Voka Rentrée alvast aan dat hij volop zal inzetten op het plan ‘Vlaamse Veerkracht’ om deze vernieuwing te realiseren, wat nodig zal zijn om een plaats in het Europese koppeloton in te nemen.
 
Tijdens deze webinar maken we een analyse van 2 jaar Vlaamse Regering: wat is er beloofd in het regeerakkoord en waar staan we in de uitvoering? Wat loopt goed en wat kan beter? Waar zitten de knelpunten en hoe kan de Vlaamse Regering de relance écht op gang brengen? Frank Beckx en Bart Van Craeynest van het Voka Kennis- en Lobbycentrum nemen het beleid grondig onder de loep, benchmarken Vlaanderen internationaal en delen hun bevindingen met jullie. We zijn ook benieuwd naar jullie feedback en vragen.

Indien u er graag wil bijzijn, schrijf dan nu in. 
 

Wanneer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

imu - vzw - ovam
imu - vzw - Rode Kruis