Skip to main content
Map

Netwerk Public Affairs: memorandum

We nodigen je graag uit voor een nieuwe sessie van het Voka Netwerk Public Affairs op maandag 16 oktober, waarbij we de blik richten op het Verkiezingsmemorandum van Voka

Er resten ons nog 270 dagen, ofwel een kleine 9 maanden, tot de ‘moeder der verkiezingen’ in juni volgend jaar, maar we zijn uiteraard al lang met de voorbereiding ervan bezig. De eerste stap is de finalisatie van het Voka-Verkiezingsmemorandum, iets wat waar we jullie ook graag bij betrekken en over informeren. 

Nu ondernemen voor morgen, dat is waarmee Voka naar de verkiezingen trekt. We nodigen jullie uit om (de voorlopige versie van) het memorandum te ontdekken en te bespreken. 

Tijdens deze avond zal Frank Beckx, Directeur van het Kennis- en Lobbycentrum, jullie doorheen de tekst leiden en onze 20 speerpunten voorstellen. Daarna is er de gelegenheid om met onze experts in gesprek te gaan over de verschillende thema’s: 
-    Gezonde en gedeelde groei
-    Iedereen aan het werk
-    Duurzame transities 
-    Innovatie & ondernemerschap 

Wil je deelnemen? Schrijf je dan nu in. 

We geven je ook graag al de data mee voor onze volgende sessies
-    Op 9 november ontvangen we Skander Nasra, de ‘EU Sherpa’ van de Premier, i.k.v. het Belgisch Voorzitterschap van de Europese Raad 
-    Op 23 november is Bart De Wever te gast, in onze serie ‘Meet the President’, waarbij we in gesprek gaan met Belgische partijvoorzitters.
 

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis maar inschrijven verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

imu - vzw - tijd
IMU - vzw - INNI
imu - vzw - Baloise
imu - vzw - bebat