Skip to main content
proefsessie business club data analytics

Proefsessie Business Club Data Analytics 2020

Tijdens de proefsessie kunt u kennismaken met het concept ‘Business Club’. Het thema en het opzet worden verduidelijkt, u ontdekt de diversiteit aan deelnemers en u pikt een getuigenis mee. Daarna wordt u uitgenodigd voor een netwerkmoment met een hapje.

De proefsessie voor de Business Club Data Analytics vindt plaats op donderdag 17 september 2020 van 18.00 tot 21.00 uur. Op het programma staan getuigenissen van Renson en element61, respectievelijk gebracht door de mentoren van de club Steven Vandekerckhove en Bart Van Der Vurst.

Inschrijven voor de proefsessie kan via deze link. Indien u nadien beslist om aan het volledige opleidingstraject deel te nemen zal deze proefsessie niet aangerekend worden. Meer info over de Business Club Data Analytics kunt u hier vinden, of neem contact op met Ewout Ramon.

Mentoren

Steven Vandekerckhove is R&D Manager Digital Innovation bij Renson. Hij staat aan het hoofd van enkele innovatieprojecten, bouwde mee aan het digitale transformatie team, en samen met het Data Analytics team bewaakt hij de datastromen verkregen van de verschillende geconnecteerde IoT toestellen bij Renson. Hij behaalde een doctoraat in de fysica en een master diploma wiskundige ingenieurstechnieken.

Bart Van Der Vurst is Data Science & Strategy Competence Lead bij element61. Hij heeft meer dan 6 jaar ervaring in business analytics, waarvan enkele opgedaan bij McKinsey & Company en Jumia. Hij behaalde een master diploma in Business Engineering met een specialisatie in Marketing Advanced Analytics. Hij helpt organisaties momenteel de vertaling maken van hun noden en uitdagingen naar technologie- en datagedreven oplossingen.
 

Contactpersoon

Ewout Ramon

Member Services/Internationaal ondernemen

Adres

Renson
Industriezone 2 Vijverdam - Maalbeekstraat 10
8790 Waregem

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 60 euro
  • Niet-leden: 90 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de proefsessie. Bij laattijdige annulatie zal het bedrag van 60 euro als no show fee aangerekend worden.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx