Skip to main content
Voka Opleiding

Procesbeheer: inzichten en tools

Procesbeheer begint vandaag! Elkaar goed begrijpen en vanuit een gedeeld inzicht gericht naar een welbepaald doel toewerken. Evident, niet? Dat noemt men procesbeheer – het beheren en verbeteren van je business. Het is in feite een bekommernis van elke dag en een urgente opdracht met het oog op de voortschrijdende digitalisering en automatisering.

Programma

Je gaat in groep de werkmethode ontdekken. Je leert de procestaal en de tools gebruiken om processen gestructureerd in kaart te brengen. En – belangrijk – om erover te communiceren met elkaar. De bedoeling is om met praktijkcases, die de groep aanbrengt, te gaan werken. Tijdens de diverse oefeningen bouwen we stapsgewijs kennis op, maar tegelijk verwerf je ook een basis aan procesdocumentatie, die binnen je organisatie verder kan renderen.

Doelgroep

Er is geen enkele voorkennis vereist! De opleiding is toegankelijk voor complete leken én voor de wat meer ingewijden.

Docent

Erwin Driesen, mede-oprichter en zaakvoerder van Transitie-Partners uit Hasselt.
Erwin is organisatie-verander-coach en heeft een jarenlange achtergrond als business- en procesanalist en enterprise architect. Vanuit deze achtergrond heeft hij brede ervaring met tal van gangbare procesbeheer-methodologieën, raamwerken en heeft deze steeds zinvol en flexibel toegepast. “Elke methodologie is er om afgebroken te worden tot zijn essentie en de delen ervan moeten flexibel, doelgericht en verstaanbaar kunnen worden ingezet!” Transitie-Partners is actief in Change Management en Organisatieontwikkeling, en helpt organisaties om “doelgericht en duurzaam te veranderen van binnenuit!”

vbk

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Sebastien Conings

Adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka leden:
€ 270,00 ex. BTW

Niet-leden:
€ 410,00 ex. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.