Skip to main content
Map

Presentatietechnieken: overtuig je luisteraar

Presenteer jij regelmatig voor je collega’s, of bij klanten? Dan ben je waarschijnlijk een krak in je vak. Maar ben je ook sterk als presentator? Die skills scherp je bij tijdens deze opleiding.

Winston Churchill was van mening dat “na een goede redevoering de spreker uitgeput moet zijn, en niet het publiek”. Een sterke presentatie geef je dus met hart en ziel, en niet enkel met expertise. Maar hoe maak je die presentatie écht pakkend? 

Powerpoint-slides en sterke inhoud alleen zijn niet voldoende: de persoon vooraan is het belangrijkste medium. Met een beetje kennis van zaken hangen je luisteraars aan je lippen. De boodschap overtuigender brengen, emotie toevoegen en je publiek betrekken, … In deze opleiding leer je straffe presentatietechnieken om te zetten in de praktijk. 

Roel Van de Wiele is trainer en zaakvoerder van Atlas. Zijn kennis over persoonlijke coaching, leiderschap en sales, combineert hij tot een degelijke expertise in presenteren en overtuigen. 

Wat mag je verwachten?

  • Een goede presentatie: structuur, succesfactoren en in steen gebeitelde wetten 
  • Hoe bereid je je voor? En hoe beheers je je zenuwen?
  • Ratio versus emotie: hoe raak je mensen? En hoe denken ze?
  • De boodschap versterken en het publiek betrekken, hoe werkt dat?
  • Powerpoint: de do’s en dont’s

Voor wie?

Iedereen die in de job regelmatig presenteert, zowel intern als extern, en zijn skills graag bijschaaft om de boodschap helder en zelfzeker over te brengen. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €370 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €490 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 17 oktober 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 24 oktober 2023
Projectbedrag: €370 voor leden, €490 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 6
Thema: beroepsspecifieke competenties 

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende