Skip to main content
  • Activiteiten
  • A practical guide to business incentives for Flemish companies in the USA

A practical guide to business incentives for Flemish companies in the USA

  • Online

Amerika is sinds reeds decennia een interessante markt voor Vlaamse bedrijven. Wij bij BACoS (Belgian American Chamber of the South) zijn al lang overtuigd van het potentieel van het Zuid Oosten, een regio met het 4de grootste BBP van de wereld. Bijgevolg zijn de groeiperspectieven voor uw bedrijf navenant hier. Maar er komt natuurlijk heel wat bij kijken bij het opstarten in de VS.

Veel van onze leden hebben dit met vallen en opstaan ontdekt. Daarom willen we graag opgedane ervaringen en tips delen, met als doel uw opstart in de VS zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. We gaan verschillende aspecten van het opstarten in de VS behandelen. In onze sessie zullen diverse professionals enkele key topics onder de loep nemen. Wij kiezen ervoor professionals aan het woord te laten waar onze leden goeie ervaringen mee hebben.  

Aspecten die we behandelen: immigration law, tax Management, employee benefits, bankwezen, site selection, verzekeringen en logistiek. Afsluiten doen we met een getuigenis van een bedrijf dat succesvol de Amerikaanse afzetmarkt heeft kunnen aanboren.

Programma

15u00:  Verwelkoming & inleiding 
Door Petra Van Bouwelen, International Business Development Manager Voka – Mechelen-Kempen

Verschillende experten komen aan het woord. Meer info volgt.

16u45:  Q&A
17u00:  Einde

Doelgroep

Bedrijven die zaken (wensen) te doen met de Verenigde Staten en de stimuli wensen te kennen voor hun investeringen en export naar daar.

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Wanneer

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Ontdek onze vacatures!
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx