Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Power BI

Workshop: Je leert op een snelle en visuele manier waardevolle data, die soms moeilijk te vatten zijn, gemakkelijker te begrijpen om jouw dagelijkse business mee af te stemmen.

Power BI staat voor een groep van functies en diensten die er voor zorgen dat je op een snelle en visuele manier de steeds groter wordende pool van data die erg waardevol kan zijn, maar steeds moeilijker te vatten, gemakkelijker kan begrijpen en gebruiken om jouw dagelijkse business mee af te stemmen.

In deze workshop bouwen we verder op jouw bestaande Excel-kennis om snel je eigen rapportage en analyse te maken waarbij je kan kiezen uit verschillende bronnen.

Programma
 • De Power-omgeving
  • Power-pivot
  • Power-view
  • Power-query
  • Power-map
  • Power BI Desktop
 • De excel Power Tools
Niveautest

Klik hier om te testen of jouw niveau voldoende is voor deze opleiding.

Praktisch

Tijdens deze workshop zal iedere deelnemer voorzien worden van een laptop. Het is dus niet noodzakelijk een eigen laptop mee te brengen.

Doelgroep

Je hebt reeds een behoorlijke kennis van Excel, je beheerst zeker en vast de meest gebruikte standaard functies en formules en kan op een efficiënte wijze omgaan met grafieken en tabellen.

Docent

Hans Swinnen.

InFidem is een organisatie die jaarlijks meer dan 20.000 werknemers een opleiding verstrekt. Hun expertise ligt vooral in het domein van computeropleidingen voor eindgebruikers.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

IAB-erkenningsnummer: B0514/2016-09 (erkend tot 31/8/19)

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Adres

Corda Campus
Kempische steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:

€ 340,00 excl. BTW

Niet-leden:

€ 450,00 excl. BTW 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.