Skip to main content

Plato Rooftop Sessions

Wil u graag kennismaken met het Plato-concept? Of heeft u in het verleden al eens een Plato-traject gevolgd en wil u opnieuw de smaak te pakken krijgen? Kom als zaakvoerder op 2 april proeven van onze nieuwe trajecten en volg een workshop.

Rooftop

Maakt u graag kennis met het Plato-concept? Of heeft u heel recent nog een traject gevolgd? Of is het toch al weer een tijdje geleden?

Hoe dan ook, Platonist blijft u voor altijd. Maak (terug) de connectie met het Plato-netwerk en volg een inspirerende sessie rond een van de trajecten die zullen opstarten.

Wat is Plato?

Plato is een lerend netwerk voor ondernemers die in vaste groepen (van 15 deelnemers) maandelijks samenkomen om kennis en ervaringen uit te wisselen met elkaar. 

Focus

De Rooftop Sessions (of workshops) zijn bedoeld (en exclusief) voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in volgende trajecten:

 • Plato Explore (14 & 15 mei) - voor ondernemers van jonge groeibedrijven
 • Flow (4 & 5 juni) - voor ondernemers met meer dan 50 FTE's in dienst en willen inzetten op strategische uitdagingen
 • Plato Leiderschap (4 & 5 juni) - voor ondernemers die hun leiderschapsskills willen aanscherpen

Programma

 • 15.00 - 15.30 u. Onthaal
 • 15.30 - 17.00 u. Kies één van de Rooftop Sessions uit
  • Delegeer vlotter met de gepaste communicatiestrategie
  • Hoe groei realiseren met strategische marketing?
  • De 5 stappen van Getting Things Done
 • 17.00 - 17.30 u. Welk Plato-traject past nu het best bij u?
 • 17.30 - 18.00 u. Netwerking

Meer info over de Rooftop Sessions

Annick Heyman

Delegeer vlotter met de gepaste communicatiestrategie

Annick Heyman (HeyMotion)

Doelgroep

Ondernemers die hun leiderschapsskills willen verbeteren

Inhoud van de workshop  

De communicatie strategie helpt je om een duidelijke beeld te krijgen over hoe je projecten & taken makkelijk kan delegeren. Door alle stappen van de strategie in te vullen, ben je als leidinggevende beter in staat om alles op te volgen en kan je bijsturen waar nodig. Je bent heel goed op de hoogte van de status van elk project en je kan veel sneller schakelen wanneer een project dreigt fout te lopen. Ook het geven van feedback wordt een stuk makkelijker omdat je gericht kan helpen waar nodig.

Vaak hoor je in organisaties dat er tools ontbreken om interne conflicten snel en adequaat aan te pakken, dat leidinggevenden nog gerichter en duidelijker kunnen communiceren of dat medewerkers hun motivatie moeilijk voldoende hoog kunnen houden om de efficiëntie in het team te garanderen.

Wie is Annick?  

Als communicatie-expert heb ik verschillende nationale en internationale opleidingen gevolgd waaronder de 'NLP Trainer the Trainer' aan de UCSC - NLP Univerity in Santa Cruz - Californië waardoor ik een sterke theoretische basis heb rond communicatie - human resources & leiderschap.

Als Coach & Trainer zorg ik er voor dat het rendement en de motivatie van uw medewerkers structureel verhoogd en geprofessionaliseerd worden. Ik zorg dus voor een optimalisatie van de communicatie en samenwerking van organisaties. Dit doe ik door twee effectieve methodieken: NLP & Enneagram.  

Yoav Nir

Hoe groei realiseren met strategische marketing?

Yoav Nir (The Skein Company)

 

 

Doelgroep

Ondernemers met meer dan 50 FTE's in dienst die willen werken aan hun strategische uitdagingen

Over de Rooftop Session

Wanneer ik over marketing spreek, denken vele ondernemers aan brochures, websites en beurzen. En als je echt hip wilt laten klinken, dan spreek je over 'digital marketing'.  

Maar, wij gaan het hebben over iets dat veel ruimer en fundamenteel is: 'strategische marketing'. En het woord strategisch is niet licht gekozen. Het succes van de onderneming, de groei, de winstgevendheid zullen bepaald worden door hoe goed jouw strategische marketing is.  

In deze korte sessie vertrekken we van de vraag: “Hoe groei realiseren met strategische marketing?” Een ideale opportuniteit om stil te staan bij hoe sterk de strategische marketing van jouw bedrijf is en hoe je die kan verbeteren. 

Wie is Yoav Nir?  

Yoav Nir is de mede-uitvinder van ClickShare®, het draadloze presentatiesysteem dat hij bij technologiereus Barco mee tot een wereldwijd succes heeft helpen maken.  

Yoav Nir is burgerlijk ingenieur van opleiding en een pionier in Virtual Reality en Augmented Reality. Naast ondernemen, consulteert en coacht Yoav Nir bedrijven en ondernemers,en is hij public speaker. Yoav’s passie is technologie, maar hij houdt van eenvoud en apprecieert schoonheid. Game-changing Innovation is zijn eerste boek. 

Maarten De Block

De 5 stappen van Getting Things Done 

Maarten De Block (EntityOne)

 

 

Doelgroep

Ondernemers van groeibedrijven met 2 tot 8 FTE's in dienst

Over de Rooftop Session

Getting Things Done (GTD) is een bewezen methodologie voor productiviteit uit het gelijknamige boek door David Allen. Het is wereldwijd gepubliceerd in meer dan 28 talen (!) In deze sessie halen we enkele van de krachtigste principes aan. 

Wie is Maarten De Block?  

Al heel mijn professionele carrière heb ik meer ambitie gehad dan tijd. Altijd heb ik het volgende idee, de volgende innovatie, een proces dat beter kan,... In mijn hoofd rondzweven. Zo heb ik al meer 'zij-projecten' gehad dan ik kan tellen. 

Helaas bleven veel van de ideeën in de idee-fase, of werden ze nooit degelijk afgewerkt. Dat is blijven duren tot ik Getting Things Done leerde kennen. Ondertussen ben ik partner bij verschillende bedrijven en combineer ik dit met gezin, hobbies en vrijwilligerswerk. 

Meer info of inschrijven?

Contacteer dan Céline Vermeeren of bel 0475 50 48 92.

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis maar inschrijven is verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat