Skip to main content

Plato Ondernemers - Strategische Sales & Marketing

Als onderneming is het belangrijk structureel goede resultaten te behalen. Dit kan enkel door focus te houden op strategisch niveau. Alles moet van bovenaf kunnen bekeken worden om zo de link te leggen met de werkvloer. In dit traject bieden we u de handvaten van strategisch sales- en marketingmanagement en maken we de vertaalslag naar het operationele luik van de onderneming.

Plato - Strategische marketing en salesDe specifieke thema’s zullen worden bepaald bij aanvang van het traject, op de kick-off.

Mogelijke topics zijn:

Bedrijfsstrategie naar salesstrategie - positionering – persona – customer Journey – kpi’s vertalen naar de werkvloer – pricing – groeiplan – sales en marketing kanalen - …

Hierbij kan u als deelnemer rekenen op de professionele begeleiding van Tina Fabry (Proud Mary) en Filip Vanderbeken (Performan).

Dit traject start 30 september 2021.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Anouk Andries.

VLAIO - VOKA


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet, blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Loweide
Ravenbosstraat 24
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group