Skip to main content
Map

Plato Ondernemers - Next Gen

Ben je een familiale opvolger? Ben je recent actief geworden in het bedrijf? Bij Plato Next Gen ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling binnen het familiebedrijf. Stoom jezelf klaar als familiale opvolger en kom in contact met gelijkgezinden.

De behandelde thema’s binnen Plato Ondernemers - Next Gen worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

  • insights/mbti
  • motiveren van medewerkers
  • samenwerken met verschillende generaties
  • leiderschapsstijl
  • (time)management
  • moeilijke gesprekken
  • innoveren binnen een bestaand familiebedrijf
  • financieel en juridisch voorbereiden op een overname
  • ...

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Aline Geldhof.

VLAIO/AIO


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Adres

Kick-off: Skyline Park
Ambachtenstraat 33
8870 Izegem

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 8. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 8

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag