Skip to main content
Plato Ondernemers Leiderschap en Communicatie

Plato Ondernemers Leiderschap en Communicatie

Als bedrijfsleider dient u goed en duidelijk te kunnen communiceren. Maar hoe kunt u dit het beste doen? Duidelijk communiceren vereist namelijk specifieke vaardigheden en een juist inzicht in hoe u anderen moet benaderen.

leiderschap en communicatieIn dit Plato-traject krijgt u de sleutel tot effectief leiderschap en het antwoord op de vraag hoe u het beste in uw medewerkers naar boven haalt.

De behandelde thema’s binnen Plato Leiderschap en Communicatie worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

insights/MBTI – cultuurverschillen – lichaamstaal – assertiviteit – relatiemanagement – zelfmanagement – evaluatie- en functioneringsgesprekken – loonbeleid – competentiemanagement – changemanagement – omgaan met diversiteit – meetbare objectieven opstellen – …

Dit traject gaat van start op 17 juni 2020.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Louis Vermeulen via louis.vermeulen@voka.be.


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1000 euro
  • Niet-leden: 1300 euro

aio

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group