Skip to main content
Plato Ondernemers - Jonge Ondernemer

Plato Ondernemers - Jonge Ondernemer

Bij Plato Jonge Ondernemer ligt de focus op de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer zelf. Hier komt u alles te weten over de vaardigheden die u nodig hebt om een succesvolle ondernemer te worden. Dit zorgt ervoor dat dit het ideale traject vormt voor starters en familiale opvolgers.

Plato - Jonge OndernemerDe behandelde thema’s binnen Plato Jonge Ondernemer worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

leiderschap – motiveren van medewerkers – groeien (organisch / door overname) – coachen – persoonlijkheidsontwikkeling – jezelf misbaar maken – innovatie – …

Dit traject gaat van start op 16 september 2021.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Steven Stichelbout.

VLAIO - VOKA


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet, blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Steven Stichelbout

Member Services - Overname, opvolging & groei

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group