Skip to main content

Plato Ondernemers - Financieel, fiscaal, juridisch

Als bedrijfsleider van een kmo is het uiterst belangrijk om in zichzelf te blijven investeren. Plato Ondernemers richt zich tot zaakvoerders die zich willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen.

Plato - financieel, fiscaal, juridischHet traject behandelt diverse thema's rond ondernemerschap, die grotendeels bepaald worden door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega-ondernemers, zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Via 'Plato Ondernemers - Financieel, fiscaal, juridisch' zal de ondernemer zijn bedrijf beter leren kennen in al zijn facetten, wordt er aandacht geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling en komen financiële, fiscale en juridische topics aan bod. Gedurende het traject proberen we vanuit verschillende inzichten en benaderingen uw financieel beleid verder te optimaliseren.

Kennisniveau: startend of beginnend.

In functie van de gekozen thema’s wordt gewerkt met experten die het theoretisch kader weergeven.

Dit traject ging van start op 18 mei 2021.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Matthias Derycke.

VLAIO - VOKA


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet, blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Matthias Derycke

Member services/projectbegeleider finance & sales

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group