Skip to main content
Map

Plato Innovatie & Strategie 2021

Het succes van uw onderneming wordt bepaald door in te spelen op veranderingen. Wilt u weten hoe collega-ondernemers omgaan met innovatie en leiderschap binnen hun bedrijf? Dan is dit Plato-traject iets voor u. Het is gebaseerd op drie pijlers: informatieoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking.

Plato Innovatie & Strategie biedt u de mogelijkheid om dit thema onder de loep te nemen en verder  te professionaliseren als ondernemer. Waar liggen innovatiekansen voor uw organisatie? Waar begint u en wat maakt een innovatie tot een succes? Hoe kan u innovatie stimuleren binnen de onderneming? Deze vragen staan centraal in dit traject.

Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling in te zetten op groei. U kan daarbij rekenen op de coaching van ervaren meters en peters. Enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders delen hun expertise en zijn een klankbord voor uw ideeën, vragen en knelpunten.

Het traject Plato Innovatie & Strategie is met een looptijd van 1 jaar onderverdeeld in tien maandelijkse sessies per jaar. Deze Plato-groep telt vijftien deelnemende ondernemers.

Plato Innovatie & Strategie richt zich op bedrijfseigenaars, zaakvoerders of leidinggevenden.

  • u wilt uw onderneming kwantitatief en/of kwalitatief laten groeien
  • u bent open-minded en bezit een gezonde portie zelfreflectie
  • u zit met vragen & uitdagingen en zoekt een klankbord van gelijkgestemden
  • u wilt uw persoonlijk netwerk uitbouwen
  • u hebt 1 tot 250 werknemers in dienst

Hebt u nog vragen? Of bent u nog niet helemaal overtuigd of deze Plato écht iets voor u is? Contacteer ons dan via laura.govaerts@voka.be of 03-232 22 19.

 

Vlaio

Contactpersoon

Laura Govaerts

adviseur innovatie & digitale transformatie

Wanneer

Prijs

Deelnemen bedraagt 1000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan