Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Plato info- en inspiratiesessie

  • Online

Ervaar de kracht van het Plato-netwerk

Ben jij ambitieus, maar wel steeds zonder de realiteit uit het oog te verliezen? Droom jij ervan om jouw ideeën af te toetsen met andere ondernemers? En tips & tricks om jouw bedrijf performanter te maken, zijn ook nog altijd welkom? Liefst tien nieuwe Plato-trajecten bedienen jou vanaf dit voorjaar op jouw wenken.

Voor wie?

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een klankbord met collega-ondernemers

Wat?

Plato is al ruim 30 jaar hét lerend netwerk voor ondernemers zoals jij, die werk willen maken van de groei van hun bedrijf. Elke maand kom je samen met veertien andere deelnemers, om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen over uiteenlopende topics. Alle gespreksonderwerpen hebben een duidelijke link met het centrale thema van jouw Plato-traject.

 

 

Op de infosessie van 30 augustus ontdek je in preview de nieuwe trajecten en krijg je alvast een voorsmaakje van wat Plato voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Zo komt Pieter Daelman ( auteur van het boek “Van tanker naar speedboot”) aan de hand van praktijkvoorbeelden zijn expertise delen over hoe je innovatie kan toepassen in je bedrijf. Om van je medewerkers de motor van innovatie te maken!

Pieter Daelman

Contactpersoon

Manon Verhaegen

Adviseur dienstverlening KMO’s en familiebedrijven

Wanneer

Prijs

Deze infosessie is gratis en zal online doorgaan. Maar inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.