Skip to main content

Plato Experten - Supply Chain

Bent u verantwoordelijk voor de volledige supply chain van de business unit of onderneming? Bent u op zoek naar een klankbord in het aligneren van al uw verantwoordelijkheden? Wil u graag een strategische helicopterview verwerven over de verschillende afdelingen en teamleden? Sluit u dan aan bij Plato experten supply chain en leer van collega’s uit andere West-Vlaamse ondernemingen

Plato - Supply chainDe specifieke thema’s zullen worden bepaald bij aanvang van het traject, op de kick-off.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

Warehouse optimalisatie – forecasting – traceability – voorraadbeheer – S&OP / IBP – Lean manufacturing – trends in industrie 4.0 – netwerkdesign - … 

Dit traject start op donderdag 23 september 2021.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Anouk Andries.

VLAIO - VOKA


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet, blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group