Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Plato Experten - Strategische Marketing

Hoe kan je als verantwoordelijke van de marketingafdeling mee de bedrijfsstrategie ondersteunen? Hoe kan je zorgen dat de verschillende afdelingen de meerwaarde van marketing inzien? En hoe kan je ervoor zorgen dat marketing bij fundamentele beslissingen betrokken wordt? Marketing wordt vaak puur als kostenpost bekeken, maar een goede strategische ondersteuning is essentieel voor jouw product of dienst.

De specifieke thema’s zullen worden bepaald bij aanvang van het traject, op de kick-off. 

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

  • strategisch marketingplan opzetten
  • employer branding
  • dynamiek online/offline
  • ROI van marketing aantonen
  • omgaan met creativiteit in jouw team 
  • leiding geven
  • persona bepalen

Dit traject gaat van start op dinsdag 23 mei 2023.

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Bruno Delaere.

AIO


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet, blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Klokhof
Sint-Anna 2
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag