Skip to main content
Strategische finance

Plato Experten - Strategische Finance

Als verantwoordelijke binnen een bedrijf is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Experten richt zich tot kaderleden, leidinggevenden en ondernemende medewerkers die zich (verder) willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. 

Plato - Strategische financePlato Experten benadert de diverse managementdomeinen vanuit een bepaalde visie, tool of best practice. De invulling van de thema’s wordt grotendeels bepaald door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega’s uit andere sectoren zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

'Plato Experten Finance' brengt financieel verantwoordelijken, CFO’s of Finance Managers van grote KMO’s samen om ervaringen uit te wisselen over financiële en operationele topics. Gedurende het traject proberen we vanuit verschillende inzichten en benaderingen uw financieel beleid verder te optimaliseren.

Kennisniveau: gevorderden.
 
In functie van de gekozen thema’s wordt gewerkt met experten die het theoretisch kader weergeven.

Dit traject gaat van start op 7 oktober 2021.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Johan Van Gool.

VLAIO - VOKA


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet, blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

1000 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group