Skip to main content

Plato Experten - Hr Strategie

  • On- en offline

Dit traject richt zijn tot hr-managers, hr business partners en hr-verantwoordelijken. Vaak zijn dit de hr-professionals die zetelen binnen het directiecomité en die op zoek zijn naar een netwerk om ervaringen uit te wisselen en specifieke cases te behandelen. We reiken hier graag enkele hr (strategie) kapstokken aan.

Plato - Hr StrategieDe behandelde thema’s binnen dit traject worden bepaald door de deelnemers zelf.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

AI in hr, levenslang leren, hr-analytics, evenwicht en vitaliteit bij medewerkers, strategische communicatie, bedrijfscultuur,...

Dit traject gaat van start op 20 mei 2021.

Wenst u meer informatie over eventuele toekomstige trajecten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Joyce Simoens.

VLAIO - VOKA


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group