Skip to main content

Plato Experten - Hr Operationeel

Ben je op zoek naar een aantal praktische tips en tricks binnen diverse hr-domeinen, dan is dit traject iets voor jou. Het traject richt zich tot hr-professionals met meer dan 5 jaar ervaring in één of meerdere hr-domeinen.

De thema’s worden door de deelnemers zelf bepaald in het begin van het traject.

Thema’s die mogelijks aan bod kunnen komen:

  • loonbeleid
  • leiderschap
  • ziekteverzuim
  • wellbeing
  • employer branding
  • strategische personeelsplanning
  • ...

Dit traject gaat van start op 17 november 2022.

Voor meer informatie of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kan je contact opnemen met Joyce Simoens.

VLAIO/AIO


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag