Skip to main content

Plato Experten - Digitaal

Bent u een IT-manager die vooruit denkt? Een leider die de digitale transformatie en digitalisering omarmt en meerwaarde wil creëren voor uw onderneming? Dan is deze Plato Experten Digitaal uw netwerk om te groeien.

Doorheen de sessies inspireert u andere managers met uw inzichten, daagt u elkaar uit en wordt u zelf ook geïnspireerd. Hoe combineert u de business uitdagingen met de steeds groter wordende markt van nieuwe digitale technologieën? En hoe gaat u om met eventueel verouderde of ‘legacy’ systemen? Hoe neemt u uw rol op als inspirerende leider? 

Dit Plato netwerk is bedoeld voor IT-managers die inspiratie willen opdoen rond digitale transformatie en digitalisering, voor wie in interactie wil gaan, wil uitgedaagd worden en kennis en ervaring wil delen.

Programma

De thema’s binnen Plato Experten Digitaal worden bepaald door de deelnemers zelf. U daagt ons uit om inspirerende sprekers te zoeken en de inspiratie om te zetten in een concreet actieplan. Via co-creatie gaan we aan de slag om maximaal kennis en ervaring uit te wisselen, steeds met de eindgebruiker centraal: u als IT-manager en de medewerkers van uw onderneming. 

We stellen alvast enkele thema’s voor:

  • Digitale transformatie en digitalisering: van inspiratie tot actieplan
  • Hoe business cases definiëren en samenwerken met partners en IT-leveranciers?
  • Een digitale customer journey via design thinking: meer inzichten in wat uw klanten willen
  • De plaats van uw organisatie in het digitale ecosysteem: partners, steunmaatregelen en kansen voor innovatie
  • Hoe uw organisatie mee krijgen in de digitale transformatie
  • Good practices systemen en digitale tools
  • Cybersecurity en disaster recovery
  • Stappenplan richting een datagedreven organisatie: de waarde van business intelligence
  • Ervaren van nieuwe technologieën via demonstraties ter plaatse: VR/AR/XR, 5G, IoT, blockchain, …

Spreker

Sprekers worden bepaald afhankelijk van de thema's, uw interesses en noden.

Dit traject gaat van start op 17 november 2022.

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Mieke Vandewaetere.

VLAIO/AIO


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Wanneer

Prijs

1000 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 9. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 9

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag