Skip to main content
Map
Voka Lerend Netwerk

Plato Expert Wordt Ondernemer

Bouw een bloeiend bedrijf uit als expert.

Kan je als ondernemer een klankbord gebruiken, omdat je er vaak alleen voor staat? Vormt jouw expertise of passie het fundament van jouw bedrijf? Maar vind je nauwelijks tijd om aan jouw bedrijf te werken, omdat je geen of weinig medewerkers hebt? Dan reikt Plato Expert Wordt Ondernemer jou een bruikbare reddingslijn.

Plato is een lerend netwerk dat ondernemers maandelijks samenbrengt om op een interactieve manier kennis en ervaringen te delen. Welke thema’s aan bod komen, bepaal jij mee. Zo levert elke sessie concrete tips & tricks op, die jij meteen kan toepassen om jouw bedrijf verder te laten groeien. Het hele traject mag je ook rekenen op coaching van twee ervaren ondernemers in de rol van meter of peter van de groep.  
Plato Expert Wordt Ondernemer gaat specifiek in op thema’s waarin ondernemers van kleine kmo’s of eenmanszaken willen groeien. Dit nieuwe Plato-traject is helemaal op maat van ondernemers die zich moeten ontpoppen tot een duizendpoot, omdat ze met alle aspecten van het bedrijf bezig zijn.

Een greep uit de mogelijke gesprekstopics:

  • Hoe definieer je het best jouw groeistrategie?
  • Hoe bepaal je jouw missie/visie en hoe implementeer je die?
  • Hoe bouw je een verkoopgesprek op?
  • Hoe werf je jouw eerste werknemer aan?
  • Wat zijn de valkuilen van jouw enthousiasme als ondernemer?
  • Wanneer geef je taken door aan een medewerker of een externe partij?
  • Hoe werf je verstandig aan, met oog op de kosten en opbrengsten?
  • Hoe verbeter je jouw work-lifebalans?

Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek jou mogelijkheden met Plato

 

Maak kennis met jouw Plato-meter/peterteam!

Deze Plato-groep mag rekenen op de deskundige begeleiding van Sarie Leroy en Tom Degeeter.

Sarie Leroy heeft vanuit haar passie voor creatief ontwerpen en kralen mee Letali, een groot- en detailhandel van kwaliteitskralen en juwelentoebehoren, opgericht. Als zaakvoerder van Inspire4you bereidt ze teams en (toekomstige) leiders mee voor op hun volgende uitdagingen. Als verander- en leiderschapscoach, spreker en facilitator kan ze terugvallen op haar opgedane buitenlandse ervaringen op drie continenten en haar coaching aan meer dan 3.000 mensen, individueel of in groepsverband. Zelf heeft ze ook al enkele Plato-trajecten doorlopen.
Tom Degeeter staat als advocaat dagelijks kleine en middelgrote ondernemingen bij. Hij adviseert en vertegenwoordigt hen in juridische procedures zoals bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersconflicten en insolventieprocedures. Daarnaast biedt hij ondersteuning rond bijvoorbeeld corporate governance, dagelijks bestuur en vennootschapsstructuren.

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelnemen aan dit jaartraject bedraagt €1000 excl. btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 2 weken voor de Startdag. Nadien zal er een administratieve kost aangerekend worden van 125 euro . Bij annulatie na de Startdag blijft het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

 

kmo-portefeuille
Deze opleiding wordt reeds gesubsidieerd door Vlaio.

De kmo-portefeuille is hierdoor niet van toepassing.

 

Coronamaatregelen
Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

 

Privacy

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende