Skip to main content

Plato Communicatie en Marketing Waasland 2021

Het succes van uw onderneming wordt bepaald door in te spelen op veranderingen. Wilt u weten hoe collega-ondernemers omgaan met hedendaagse bedrijfscommunicatie binnen hun bedrijf? Dan is dit Plato-traject iets voor u. Het is gebaseerd op drie pijlers: informatieoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking.

Plato Communicatie en Marketing Waasland zoemt in op de verschillende aspecten van externe bedrijfscommunicatie. Hoe stelt u een communicatieplan op? Welke kanalen moet u gebruiken? Deze vragen en meer staan centraal tijdens het traject.

Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling in te zetten op groei. U kan daarbij rekenen op de coaching van ervaren meters en peters. Enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders delen hun expertise en zijn een klankbord voor uw ideeën, vragen en knelpunten.

Het traject Plato Communicatie en Marketing Waasland is met een looptijd van 1 jaar onderverdeeld in tien maandelijkse sessies per jaar. Deze Plato-groep telt vijftien deelnemende ondernemers.

Plato Communicatie en Marketing Waasland richt zich op bedrijfseigenaars, zaakvoerders, leidinggevenden of communicatieverantwoordelijken gevestigd in het Waasland.

  • u wilt uw onderneming kwantitatief en/of kwalitatief laten groeien
  • u bent open-minded en bezit een gezonde portie zelfreflectie
  • u zit met vragen & uitdagingen en zoekt een klankbord van gelijkgestemden
  • u wilt uw persoonlijk netwerk uitbouwen
  • u hebt 1 tot 250 werknemers in dienst

Hebt u nog vragen? Of bent u nog niet helemaal overtuigd of deze Plato écht iets voor u is? Contacteer ons dan via penelope.simons@voka.be of 03-232 22 19.

VLAIO

VLAIO

Wanneer

Prijs

Deelnemen bedraagt 1000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans