Skip to main content
Map

Plato Branding , Externe Communicatie en Online Marketing 2022

Beste ondernemer, 
Je hebt een sterk product of dienst in handen, maar weet de buitenwereld dat wel al voldoende? Zoek je nog naar mogelijkheden om jouw aanbod sterker in de kijker te zetten? En hoe pak je dat dan praktisch aan? Plato Branding, Externe Communicatie en Online Marketing helpt jou daarmee helemaal op weg.
 

Deze nieuwe Plato-groep zoomt in op de verschillende aspecten van branding en externe bedrijfscommunicatie. Volgens het beproefde concept van Plato kom je een jaar lang maandelijks samen met collega-ondernemers.

Op de kick-off bepalen de vijftien groepsleden samen de agenda voor de tien groepssessies. Op een interactieve manier deel je onderling kennis en ervaringen met elkaar, zodat ook jouw bedrijf op communicatief en commercieel vlak stappen vooruit zet. De coaching van ervaren meters en peters zorgt daarbij voor extra meerwaarde. Deze enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven of ervaren kmo-bedrijfsleiders delen al te graag hun expertise met jou. In hun rol zijn ze een klankbord voor al jouw ideeën en vragen.

Plato Branding, Externe Communicatie en Online Marketing (Waasland) richt zich naar eigenaars, zaakvoerders, leidinggevenden of communicatieverantwoordelijken 

Een greep uit de mogelijke gesprekstopics: 

  • Een sterk merk ontwikkelen voor jouw kmo
  • Gestroomlijnde interne en externe communicatie aan de hand van een brandbook
  • Een communicatiestrategie en -plan opstellen
  • De juiste tone of voice voor jouw bedrijfscommunicatie
  • Wat zijn de beste communicatiekanalen voor jouw bedrijf? Welke offlinekanalen hebben nog impact in deze digitale wereld?
  • Maak en deel interessante content als een pro
  • Visuele communicatie: maak foto’s en video’s met een beperkt budget
  • Creëer met slimme pr nieuwswaardige content voor de pers
  • Trends in het marketinglandschap
  • Automatiseer jouw e-mailmarketing

Maak kennis met jouw Plato-peters
Deze Plato-groep mag rekenen op de deskundige begeleiding van Luc Bonnaerens en Stef Verbeeck.
Als de bedenker van Marketingkompas, brengt Luc Bonnaerens via dit online leerplatform freelancers en kmo’s alle knepen van online marketing bij. Daarvoor kan hij puren op twintig jaar ervaring in de communicatiesector. 
Vanuit zijn passie voor merken, heeft ook Stef Verbeeck al meer dan 20 jaar expertise opgebouwd in het adviseren van organisaties bij het (her-)positioneren, optimaliseren en ontwikkelen van merken. De senior brand strategist en partner bij Pavlov is de auteur van verschillende boeken over branding en daarnaast ook een veelgevraagd keynotespreker en gastdocent.

STARTDAG 08 maart 2022 - Van der Valk hotel Beveren 

Nog vragen? Of meteen inschrijven? Krijg alle informatie bij Plato-coördinator Evy Gordts op 03-232 22 19 of via Evy.gordts@voka.be

 

 

VLAIO

VLAIO

Wanneer

Prijs

Deelname bedraagt 1000.00 euro (excl. btw)

10 sessies + startdag 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende