Skip to main content
Map

Plato Algemeen Management Waasland, 2023

Algemeen Management Waasland -Plato 2023

Het klankbord bij uitstek voor elke ondernemer!

Een kritische maar constructieve kijk op jouw zaken van collega-bedrijfsleiders schrikt je niet af? In Plato Algemeen Management deel je kennis en ervaringen met andere ondernemers, zodat jij ook zelf verder kan groeien. Kmo-bedrijfsleiders ontmoeten elkaar via Plato.

Dit uniek lerend netwerkconcept bestaat intussen al 30 jaar. Maandelijks brengt het jou samen met 15 collega-bedrijfsleiders om op een interactieve manier onderling kennis en ervaringen te delen. Geen grote theorieën of wollige presentaties, wel concrete tips & tricks. Hierbij kan je rekenen op de coaching van enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders.

 

INHOUD

Binnen Plato Algemeen Management Waasland snijd je diverse thema's rond algemeen management aan. Welke topics aan bod komen, bepaal jij zelf in samenspraak met de andere deelnemers aan dit traject.
 
Een greep uit mogelijke thema's:

  •    Missie , visie , strategie bepalen
  •    Marketing : KMO branding , heb je een sterk merk ?
  •    Financieel : welke financierings vormen zijn er ?
  •    Hoe ver sta je mbt digitalisatie ( HR , finance enz )
  •    HR : the war on talent , wat gedaan ?
  •    Hoe mijn personeel belonen of verlonen ?
  •    Hoe je sales aansturen
  •    Enz … 

DOELGROEP

Plato Algemeen Management Waasland richt zich tot ondernemers (zaakvoerders/eigenaars), uit het WAASLAND met groeiambities die willen professionaliseren op verschillende managementdomeinen (strategie, finance, sales & marketing, personeelszaken, innovatie…).


PETER en METER team

Elke Plato groep wordt ondersteunt en begeleid door min. 2 ervaren ondernemers . Zowel Eddy als Raf zijn een ying&yang duo dat al vele  jaren Plato begeleiding op hun teller hebben staan  .

Eddy Van Gerrewey , heeft een mooie staat van dienst bij Eaton Filtration, waar hij 10 jaar lang general manager was. Hij is erin geslaagd zijn technische know-how te koppelen aan geweldig “people management”, waardoor hij ook internationaal zijn vleugels heeft kunnen uitslaan. Vandaag stelt hij deze kennis ook ter beschikking aan raden van advies, alsook ‘Wase Werkplaats’ als voorzitter RVB 

Raf Geudens, bezieler van de Waaslandse KMO  Aquaconcept, is een bedrijfsleider in hart en ziel die het ondernemerschap door en door kent en dus op zeer veel vragen een antwoord heeft. Verder kan hij terugvallen op een zeer breed netwerk en is hij actief in verschillende takken van het ondernemerschap 

 

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, neem je contact op met evy.gordts@voka.be. Een verplicht intake gesprek gaat voorafgaand definitieve deelname .

Contactpersoon

Evy Gordts

Plato-coördinator regio Waasland

Adres

Zetel Voka Waasland
9100 Sint Niklaas

Wanneer

Prijs


Deelnemen bedraagt 2350.00 euro (excl. btw)

Inbegrepen :

10 sessies , Plato Overkoepelend en zomer activiteit inbegrepen /per jaar x2

alsook 1 overnachting & maaltijden obv een SGL kamer voor startweekend incl van 23/03 12u tmt 12u 24/03 

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

AW_Welt_6stappenplan